Dongguan Joy Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Nyheter

Stegen bör förtydligas vid tillämpningen av Brushless likströmsmotor
Släpp tid: 2020-08-06 10:46:28  träffar: 9

likspänningsmotor är ett slags roterande motor som kan omvandla likströmsenergi till mekanisk energi (likströmsmotor) eller mekanisk energi till likströmsgenerator.Det är en slags motor som kan förverkliga omvandlingen av likströmsenergi och mekanisk energi.Vi bör uppmärksamma arbetsmetoderna och stegen när vi använder och kör, för att förhindra otillbörlig drift och påverka användningseffekten.Vilka är de grundläggande punkter som bör uppmärksammas i ansökan?


1.Kontrollera före demontering tillförlitligheten hos den borstlösa likströmsmotorn och använd sedan komprimerad luft för att blåsa av dammet på den borstlösa likströmsmotorn och torka av smutsen på ytan.


2.Selec& FRAMSTÄLLNING.116; arbetsplatsen wher&DAR35.101; den borstlösa likströmsmotorn är monterad och ren på området.


3.Känner till konstruktionsegenskaperna och de tekniska kraven för underhåll av Brushless likströmsmotor.


4.Förbered särskilda verktyg och utrustning för demontering.


Fem.För att ytterligare förstå bristerna i Brushless likströms drift kan inspektion och provning utföras före demontering, om förhållandena tillåter det.Därför laddas den borstlösa likströmsmotorn för provdrift, och temperaturen, ljudet, vibrationerna och andra förhållanden för varje del av den strömlösa likströmsmotorn kontrolleras i detalj, och spänningen, strömmen, hastigheten osv. provas.Därefter kopplas lasten ur och besiktningen för icke-last utförs.Strömmen utan last och förlusten utan last mäts och registreras.


6.Stäng av strömtillförseln, ta bort de externa ledningarna på Brushless DC-motorn och göra skivor.


7.Välj en multimeter för att test a isoleringsmotståndet hos Brushless likströmsmotor.För att jämföra de isoleringsmotståndsvärden som mättes under den senaste översynen och bedöma isoleringstrenden och isoleringsstatusen för den borstlösa likströmsmotorn, bör isoleringsmotståndet som uppmätts vid olika temperaturer omvandlas till samma temperatur, i allmänhet 75 ’84251;.


Åtta.När absorptionen är större än 1.33 innebär det att isoleringen av Brushless likströmsmotor inte påverkas av fukt eller att fuktigheten inte är allvarlig.För jämförelse med tidigare data bör den absorptionsförmåga som mäts vid vilken temperatur som helst också omvandlas till samma temperatur.


9.Efter att ha kontrollerat alla problem, hantera de problem som upptäckts, samla ihop dem helt och hållet och genomföra inspektionen.

Det används främst som likspänningsmotor, elektrolys


DC-generatorn är en maskin som omvandlar mekanisk energi till likströmsenergi.Den används främst som strömförsörjning för likströmsmotor, elektrolys, elektroplätering, elsmältning, laddning och växelströmsgenerator.Även om det finns plats för wher& \Χ101; direktström behövs, används även strömkorrektionselement för att omvandla växelström till direktström, men från vissa aspekter av arbetsprestationen kan växelströmsutjämning inte helt ersätta likströmsgenerator.

3.jpg


Tidigare: Påverkan av material på prestan...

Nästa: Vilka är skyddsåtgärderna för...